OG3NE is helemaal klaar voor de kerstconcerten in Maastricht dit jaar!

0

OG3NE geeft haar kerstconcerten dit jaar in het M-Theater in Maastricht. Geheel coronaproof en met genoeg plek voor alle fans! Geniet van A Magical Christmas in Maastricht 2020 voor het ultieme kerstgevoel.

Eerder stond OG3NE traditiegetrouw in het Scheveningse Kurhaus -maar liefst 20 kerstconcerten gaven ze hier- maar wegens de coronamaatregelen is dit niet meer mogelijk. De dames wijken hierdoor uit naar het M-Theater in Maastricht, waar voldoende ruimte is voor alle fans die coronaproof willen genieten van hun prachtige kerstshows.

A Magical Christmas in Maastricht 2020

De dames van OG3NE zijn dol op kerst en vinden de sprookjesachtige sfeer van het bourgondische Maastricht perfect aansluiten bij hun magische kerstconcerten. “Na maanden van isolement verheugen wij ons enorm op de gezelligheid van kerst, zeker om deze samen met jullie te vieren in Magisch Maastricht,” zo vertellen de meiden op hun website. Ze brengen zowel kerstklassiekers als eigen kerstnummers onder begeleiding van hun eigen Big Band. Zo ontstaat vanzelf het ultieme kerstgevoel! De concerten vinden plaats op 17, 18, 19 en 20 december.

Coronaproof M-Theater Maastricht

Het M-Theater in Maastricht is een samenwerking tussen MECC Maastricht en Theater aan het Vrijthof, speciaal ontworpen voor het geven van grote coronaproof concerten. De zaal is zo ingericht dat de diverse zitjes op gepaste afstand staan, zodat iedereen zonder zorgen kan genieten van de voorstelling. Speciaal voor de kerstconcerten van OG3NE wordt het M-Theater in winterse sferen gehuld. Dit wil je niet missen toch? Bestel hier je kaartjes voor één van de vier exclusieve concerten.

Share.