André Rieu moet kerstconcerten afzeggen

0

Een grote tegenslag voor André Rieu en zijn vele fans. Helaas moet hij zijn kerstconcerten in Maastricht dit jaar afzeggen wegens de coronamaatregelen. Het is niet mogelijk om de concerten door te laten op de manier zoals ze gewend zijn.

André Rieu en zijn orkestleden verheugden zich enorm op de concerten in kerstsfeer, zo laat hij weten op zijn website. “Ik herinner me de fantastische sfeer van vorig jaar, met zoveel romantiek en het plezier dat we samen hadden!” Het is dan ook een jaarlijkse traditie waar elk jaar weer vele fans uit binnen- en buitenland op afkomen.

Winterpaleis in MECC Maastricht

De concerten zouden plaatsvinden in MECC Maastricht. Hier zou een waar winterpaleis gecreëerd worden, compleet met artiesten, schaatsers, dansers en solisten. “Het was werkelijk een unieke ervaring, en ik vind het heel jammer dat we dat dit jaar niet kunnen doen.”

Helaas gaat het er dit jaar niet van komen, want André stelt natuurlijk de veiligheid van zijn personeel en fans voorop. De kerstconcerten worden verschoven naar volgend jaar.

Kerstconcerten André Rieu in 2021

Wanneer u al in het bezit bent van kaartjes, blijven deze geldig voor volgend jaar. De tickets van 19 december 2020 worden vervangen door de nieuwe datum 18 december 2021 om 20:00 en de tickets van 20 december 2020 voor 19 december 2021 om 15:00. De voorverkoop van de concerten in 2021 is reeds van start gegaan.

Share.