Zien! Prachtige kerstboodschap André Rieu én hij deelt superleuk nieuws

0

André Rieu maakt zich op voor een Magical Christmas! Nu zijn concerten in Maastricht niet door kunnen gaan, komt hij gewoon naar zijn fans toe.

André Rieu wil zijn vele fans wereldwijd niet teleurstellen, nu zijn concerten wegens corona allemaal zijn afgelast dit jaar. Dus bedacht hij een prachtig alternatief: via een stream kun je online een speciale editie van zijn Magical Christmas concerten bekijken, met hoogtepunten uit de afgelopen 15 jaar. Daaronder vallen ook vele bijzondere gastoptredens, zoals van Trini Lopez, David Hasselhoff, Los Del Rio en Jermaine Jackson. Natuurlijk mag ook zijn vertrouwde Johann Strauss Orkest niet ontbreken. Kortom, het ideale ‘uitje’, veilig vanaf je eigen bank.

Bekijk hier de speciale kerstboodschap die André op zijn Instagrampagina heeft gezet.

De stream duurt 2,5 uur en is beschikbaar in HD en Dolby Audio. Bekijk in het filmpje hieronder hoe je kaartjes kunt bestellen en hoe je het concert kunt bekijken. Wil je toch liever naar een echt concert van de maestro? Dan moet je nog een jaartje geduld hebben, want dan staat hij weer op het podium met zijn kerstconcerten in Maastricht!

Share.